Mercedes-Benz C-Klasse: melding pre -safe

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2000

Hallo

Sinds enige tijd krijg ik steeds melding op het display van mijn wagen PRE SAFE beperkt beschikbaar , pinkers, ruitenwissers ,kofferdeur gaat niet open ,radio ,gps ,enz werken niet meer .
kan wel met de wagen rijden maar zonder pinkers enz is dit heel gevaarlijk.
Na het rijden van een aantal km ga ik langs de kant staan en probeer dan te resetten door de motor stil te leggen en op ok te drukken op het stuurwiel ,alles terug dik in orde.
Na een paar weken of maand terug zelfde probleem ,ben naar de dealer geweest om dit uit te lezen ,deze heeft mijn software up ge update ,maar na drie weken nog steeds zelfde probleem .
is er iemand die de oorzaak kent van dit probleem ???
heb al gezocht op het internet maar geen duidelijke oorzaak gevonden voor dit probleem .
alvast bedankt

landerke

Geplaatst door landerke (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

hpvantiel (0), 8 jaar geleden

ik heb die melding al 1 jaar zolang ik m heb,een 220CDI 2010 en kan het gewoon wegdrukken elke keer als ik gestart heb .voor de rest doet mijn auto niet die storingen geven wat betreft radio gps enz. ik ben er al aan gewend.

bvdw (0) PRO, 7 jaar geleden

ik heb die melding ook, kan hem gewoon wegdrukken, verder geen problemen, maar lastige storing om op te lossen.

bvdw (0) PRO, 7 jaar geleden

ik heb die melding ook, kan hem gewoon wegdrukken, verder geen problemen, maar lastige storing om op te lossen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.