Mercedes-Benz 190: mercedes 190e 1.8

Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800

hoi ik heb een probleem,,,mijn koppelingspedaal zakt soms voor de helft weg
en bij het schakelen komt het langzaam omhoog,,het vloeistofpeil blijft op peil..
ik heb met een andere benz ooit een koppelingscilinder lek gehad,maar dit lijkt me iets anders wie kan me helpen?
bvd,matthijs

matthijs7542

Geplaatst door matthijs7542 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 190? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

Punt (35) PRO, 14 jaar geleden

Hallo Matthijs als je heel zachtjes op het pedaal drukt zakt deze dan zonder noemenswaardige kracht naar beneden??? Je hebt geen vloeistof verlies,dan is de cilinder bij het pedaal de oorzaak. Succes Jan

frans49 (0) PRO, 14 jaar geleden

Juist zoals punt het al gezecht heeft de bovenste koppelingspomp is defekt en zal vervangen moeten worden . suc6

matthijs7542 (0), 14 jaar geleden

hoi bedankt voor de informatie, ik heb er vandaag nog mee gereden,maar ik merk ook dat bij wegrijden in de eerste versnelling de koppeling al na 2/3 cm vanaf de bodem opkomt,dus ik denk dat de koppelinsplaten op zijn,,of niet??alvast bedankt,,,

Punt (35) PRO, 14 jaar geleden

Dat is aan de pedaalslag niet af te meten want de koppeling is zelfstellend. Ook een proef kan zijn ,zet de auto in zijn versnelling en dan kan het zomaar zijn dat hij na 30 sec gaat rijden. of zoals je nu had na even de koppeling opkomen gaat hij al rijden. Succes . Koppeling wisselen kan altijd nog.!!

matthijs7542 (0), 14 jaar geleden

ok mooi dan begin ik met de koppelingcilinder..kan ik die zelf vervangen?en idd na even stilstaan begint de auto zelf te rijden,,,??
bvd,matthijs

Punt (35) PRO, 14 jaar geleden

Matthijs . Als je dat aan ons vraagt ,zou mijn raad zijn, vraag een prijsopgave aan of google wat in "mijn garage" zodat je weet waar je aan toe bent. Bij mercedesen gaat niets moeilijk maar je moet wel weten wat je doet.

matthijs7542 (0), 14 jaar geleden

het lijkt me niet zo moeilijk wel..?
ik heb vandaag de verdeler,rotor,bougies en kabels vervangen dat lijkt me meer werk!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 190 of stel zelf een nieuwe vraag.