Mercedes-Benz E-Klasse: mercedes 220 diesel 96 niet hoger dn 3000 toere en 110/120 , hel

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Diesel, Motorcode: 220

beste mensen

kheb een mercedes 220 diesel uit 96 met de volgende probleem
de auto start in een keer maar de motor loopt niet stationair hij hinikt beetje beweegt meer dan normaal

als de motor draait dn komt er ook veel rook uit de uitlaat hij gaat ook niet harder dn 110/ 120 en ook niet hoger dn 3000 toere trekt ook niet op etc zodra ik de contact uitzet en meteen weer start met gaspedaal in loopt de motor perfect efftjes en rookt die minder en rijdt die ook alle toeren wat ik ook heb gemerkt is da als ik de motor uitzet dat die 1/2 seconde aanblijft want ik hoor ook iets vreemds bij het uitlaat ik wil hem wel naar de garage brengen maar heb hem momenteel geschorst en wil hem voor de vakantie eruit halen ik ben gewoon nieuwsgierig en wil graag wete welke problemen het zou kunnen zijn alvast bedankt !!!

chamo

Geplaatst door chamo (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 124? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Suc-6 (0), 14 jaar geleden

Hallo,

Het klinkt als een verstuiver probleem.
Je motor springt in de noodloop, waarschijnlijk omdat hij geen brandstof genoeg krijgt oid. Het enige wat je kunt doen in het uit laten lezen bij de mercedes dealer of bij een auto bedrijf wat ook beschikking heeft over de juiste uitlees apparatuur.

grt en suc-6
Danny.

nicwil (0) PRO, 14 jaar geleden

inspuitpomp ??? bij uitlezen zullen er wel fouten in zijn geheugen zitten met nokkenring en derg, vermoet defect met inwendige drukregeling-oplossing vervangen of reviseren

chamo (0), 14 jaar geleden

dus het is de brandstofpomp zeker ! ?? geen verstuivers ??

alvast bedankt !

Hans4040 (190) PRO, 14 jaar geleden

Is het luchtfilter schoon?

chamo (0), 14 jaar geleden

jep hijs schoon

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.