Mercedes-Benz 280: mercedes 280se m110 motor start niet

Bouwjaar: 1981, Brandstof: Benzine, Motorcode: m110 einspritz

Goedemiddag,

Wij hebben zojuist de motor van mijn 280se gewisseld. We hebben de volledige motor inclusief alle aanbouwdelen gewisseld. Na de wissel startte de motor direct en heeft 2 minuten gelopen. Toen hebben we de motor afgezet en de vloeistoffen vervangen. In de tussentijd hebben we de accupool even losgehad in verband met de hoeveelheid gelekte vloeistoffen.

Nu proberen wij de motor weer te starten, motor wordt vlotjes rondgegooid maar start niet, ploft niet eens. De bougies vonken maar de motor lijkt geen benzine te krijgen, bougies blijven droog, zelfs bij plankgas.

Het injectiesysteem krijgt brandstof aangeboden, de koppeling een halve slag los en de brandstof spuit eruit.

Het probleem lijkt dus te zitten in de injectie, volgens mij een bosch k-jetronic. Heeft iemand een idee waar het probleem kan zitten.

Tussen het perfect lopen en dit probleem zat maar een half uurtje tijd dus wij staan voor een raadsel.

Groeten,


Nick

Geplaatst door

nikkored (0)

al 17 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Probleem is opgelost, brandstofrelais blijft soms plakken waardoor de pomp dan niet draait. Klep in de k-jet gaat dan niet open waardoor je kunt starten tot je een ons weegt.

nikkored 0

10 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Overig of stel zelf een nieuwe vraag.