Mercedes-Benz 300: Mercedes 300 CE

Bouwjaar: 1991

Beste Mercedeskenners,

Wanneer de stoel (aan beide zijdes) naar voren wordt gedaan om achterin te stappen kun je, zonder dat de ontgrendelingsknop wordt bediend, de stoel naar voren duwen. (de voorstoelen zijn voorzien van electrische verstelbare bediening)Heeft iemand enig idee of dit zo hoort of is de stoelvergrendeling kapot?

Met vriendelijke groet,

Herman

Herman4523

Geplaatst door Herman4523 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 300? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Hans4040 (185) PRO, 18 jaar geleden

Herman,
de stoelvergrendeling zit er niet voor niets.
Ik zou zeggen , hij is kapot.
Het is de bedoeling dat je , bij een aanrijding , op je plaats blijft zitten en dat geld ook voor de passagiers achterin.
Repareren dus.

mvg,
Hans.

mr-moh (0) PRO, 18 jaar geleden

Herman het hoort zo! Kijk bij de w124 coupe's als je achterin wilt instappen dan hoef je NIET op de ontgrendelingsknop te drukken, als je de deur opent dan ontgrendelt hij automatisch via de verklikker in het chassis (er zit er 3 in), net zoals de interieur verlichting aangaat, en de andere voor het aangeven van het gordel. Kijk de ontgrendeling werkt,via de verklikker als je deur opent dan wordt er onder de stoel een elektro-pneumatisch klep bedient die ontgrendelt en als je de motor start en de deuren zijn dicht dan gaat het systeem de stoelleuningen weer vergrendelen. De knop om te ontgrendelen zijn er alleen voor de veiligheid, mocht er tijdens het rijden om een of andere reden de leuning naar voren dan kan het op die manier.MVG.

Hans4040 (185) PRO, 18 jaar geleden

Oke,
weer wat geleerd.
Bedankt Moh.

mvg,
Hans.

Herman4523 (0), 18 jaar geleden

Moh en Hans,

Bedankt voor jullie reactie, probleem opgelost!

MVG Herman

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 300 of stel zelf een nieuwe vraag.