Mercedes-Benz 320: Mercedes E320 diesel bj 1998 slaat altijd niet aan

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel

?Nadat ik een keer met een lege tank ben blijven staan, slaat de motor soms niet aan. Brandstofleidingen zijn vervangen, o ringentjes onder filter, maar toch op heden nog onbetrouwbaar wat het starten betreft. Motor gaat goed rond maar aanslaan ho maar
Geeft nu ook de foutcode 1603 naar ik mij herinner
Wie weet de oplossing voor mijn probleem?
Alvast beedankt
mercedes320

mercedes320

Geplaatst door mercedes320 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 320? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

ToniMB (0) PRO, 16 jaar geleden

Ik zou een verstuiverlektest laten doen, bij inwendige lekkage in de verstuivers krijg je dit soort klachten. Voor de meting hoeven de verstuivers er niet uit, komen meetbuisjes op de retouraansluitingen.

mercedes320 (0), 16 jaar geleden

Hallo ToniMB ik meen dat de garage dit gedaan heeft en nieuwe retourleidingen gemonteerd. Probleem doet zich voor bij een warme motor, poos starten tot bijna accu leeg is en dan vervolgens een paar ur later bij opnieuw proberen de motor spontaan aanslaat. Ik schreef foutcode 1603 dit is onjuist het moet zijn 1615. Maar alvast bedankt voor jouw reactie op mijn probleem. Bedankt

ToniMB (0) PRO, 16 jaar geleden

Hoe hebben ze dat gedaan? Met buisjes bovenop de verstuivers? Zo werkt dat, er wordt dus gemeten hoeveel brandstof er naar de retour gaat.
Maar bij jouw motor willen ook nog weleens de brandstofleidingen lekken aan de lage en hogedrukpomp, zit helemaal voor op de motor, even kijken of die aansluitingen vochtig zijn, zoja leidingen compleet vervangen.

ster (0), 16 jaar geleden

moet haast verstuiver zijn

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 320 of stel zelf een nieuwe vraag.