Mercedes-Benz M-Klasse: Mercedes ML 270 Cdi draagarmen bussen uit- en inpersen

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 270 cdi

ML 270 van een klant heeft meerdere draagarmen met teveel speling op de bussen .

Makkelijkst is uiteraard de hele zooi vervangen , maar gezien de leeftijd en het beperkte budget van de klant lijkt de optie om de bussen eruit te persen en er nieuwe in te persen de juiste .

Is dit zonder speciale gereedschappen (dwz alleen pers met basisstempels) haalbaar of toch best groter bedrijf contacteren ? Het heeft ook geen nut geld te willen uitsparen als jre er nadien per arm 3 uur klooiwerk aan hebt ! Zelfs bij Mercedes hier in de buurt vervangen ze gewoon de hele armen ... meer iets voor de "rijken" ?

on wheelz

Geplaatst door on wheelz (0) PRO , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz M-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

willy9 (0) PRO, 11 jaar geleden

is best te doen bussen (silenbloc's ) gewoon uit en inpersen

gr

Omega 2,5 tds (0), 11 jaar geleden

Dat is misschien het kloppende geluid als er door een oneffen weg wordt gereden ? Dan weet ik ook al een oplossing voor één van mijn vragen in een ander topic . Als hier speling opzit komt die ML daarmee toch nooit door de keuring ? Of is dat niet zo eenvoudig te controleren ?

Harry4233 (0) PRO, 11 jaar geleden

Dit is simpel te controleren en is zeker een apk afkeurpunt, en kan tevens een soort kloppend geluid veroorzaken zoals omschreven.

on wheelz (0) PRO, 11 jaar geleden

We hebben de silent bloc's los besteld en met onze pers in de draagarmen gedrukt , al bij al viel dat inderdaad reuze mee ... vooral op het factuur naar de klant toe , die nieuwe draagarmen kosten een fortuin , dus die man was zeer blij dat we erin geslaagd zijn dit voor een fractie van het vooropgestelde bedrag uit te voeren .

willy9 (0) PRO, 11 jaar geleden

bedank voor de feedback
gr

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz M-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.