Mercedes-Benz Vito: Mercedes Vito vakantie auto??

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: 108

Ik wil graag een mercedes vito aanschaffen, maar ik weet niet precies welke het beste is. Het moet een auto zijn waarmee ik op vakantie wil gaan richting spanje. Dus hellingen moeten geen probleem zijn en hij moet ook niet snel moe worden. Ik wil met het hele gezin op vakantie, dus het moet ook best een ruime auto zijn. OOk heb ik weleens gehoord dat de mercedes 108 zwakker is dan de 110 en 112, klopt dat-

Alvast bedankt voor jullie reacties

Groeten

nordinmocro

Geplaatst door nordinmocro (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Vito? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Bril (0) PRO, 17 jaar geleden

Ja dat klopt de 108 heeft minder pk,s dan de 110 en de 112 en dat merk je vooral in heuvelachtig gebied en als je harder wil rijden dan de toegestanen 120 km/u verder is de ruimte in de auto gelijk aan de 108 serie maar met een 108 kan je ook de bergen in je moet alleen wat meer geduld hebben voor dat je boven ben verder is dat dus ook een goede auto de top is max 145 km/u en de rest loopt dus harder en is sterker.Ik hoop dat je hier iets aan hebt.

GR Dirk

nordinmocro (0) PRO, 17 jaar geleden

heey dirk

ik wil graag met het gezin richting zuid spanje of marokko, en daar is dus veel heuvelachtig gebied, maar ook de auto is dus best wel zwaar beladen. Hoeveel zal de snelheid ongeveer zijn op een heuvelachtig gebied?

alvast bedankt dirk

mvg nordin

Bril (0) PRO, 17 jaar geleden

Hoj Nordin

Ik neem aan dat je een 108 bedoeld om mee op reis te gaan? Ik ben zelf ooit eens naar Frankrijk geweest met een 108 met 4 man er in en een berg spullen wat ik er nog van weet is dat heuvel op onderaan de heuvel reden we ongeveer 145 km/u en als we boven waren reed de auto niet harder dan 85km/u in zijn 4e versnelling en dan zit je te twijfelen om naar zijn 3e versnelling te gaan.Dat is dus niet echt sportief rijden maar als je niet zo,n haast heb maakt het verder niet uit hoe lang je over zo,n rit doet een 108 is een degelijke auto met zijn beperkingen dus je komt er wel maar je doet er een stuk langer over.

Gr Dirk

ezzie79 (0), 17 jaar geleden

Hoi Nordin

Wat ik weet is dat Marokanen veel oude spullen van hier daar naar toe meenemen dat moet je niet doen en zeker geen imperiaal erop en ik adviseer minstens een 110TD natuurlijk een 110cdi of 112cdi is beter maar duurder maar tussen een 108 en 110 heb je niet veel prijsverschil dus mijn advies geen 108 maar een 110

Mvg Ezzie79

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.