Mercedes-Benz 200: mercedes w123 diesel start niet na twee dagen regen

Bouwjaar: 1981, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.o liter

Startplroblemen

heb een mercedes w124 200 diesel die niet start, de accu is weliswaar zwak maar de startmotor draait nog wel dus ik ging er vanuit dat het niet aan de accu lag. Als ik hem sleep dan start ie wel weer direct en nadat de accu is opgeladen blijft hij ook starten. Na een nacht te hebben stil gestaan start ie weer niet meer.

De accu loopt snel leeg als ik hem probeer te starten dus ik denk dat het misschien toch aan de accu ligt maar omdat ie nog wel wat doet weet ik het niet zeker.

graag een oplossing.

groet,

Ben

Bencohen

Geplaatst door Bencohen (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 200? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

willy9 (0) PRO, 14 jaar geleden

meer inf-- graag dit is te wazig

Bencohen (0), 14 jaar geleden

Heb niet zoveel kennis ervan. De startmotor slaat aan maar na twee minuten slaat de motor nog steeds niet aan. Het lijkt net of er geen brandstof in zit. meer kan ik ook niet vertellen.

willy9 (0) PRO, 14 jaar geleden

dan best garage opzoeken

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 200 of stel zelf een nieuwe vraag.