Mercedes-Benz E-Klasse: mercedes w211 e320 cdi 2003 houdt in

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 3200

geachte forumleden,

Ik zit met een probleem, hopelijk kunnen jullie mij op weg helpen.
sinds kort ben ik bezit van een mercedes w211 e320cdi.
4 dagen goed gereden met de auto. maar de volgende dag stap ik in en wil ik naar werk onderweg ff willen trappen maar hij hield in bij 2000 toeren en toen gas losgelaten en weer ingetrapt toen pakte hij opeens weer.
Het probleem blijft. als je het gaspedaal intrapt dan houdt hij in en blaast zwarte rook uit maar zodra je rustig rijd en daarna intrapt doet hij het weer goed. En koudestart ook goed schommelt niet ofsoow. auto is uitgelezen maar helemaal geen storingen? :( verder geen lampjes op dashboard ofsoow. Wie weet wat het kan zijn of heeft iemand het zelfde meegemaakt?

hoor het graag van jullie

ertugrul54

Geplaatst door ertugrul54 , lid sinds 11 jaar geleden

1 Reactie

JH Autoservice PRO, 7 jaar geleden

Waarschijnlijk de kleppen in het inlaatspruitstuk. Deze liggen er uit of veel speling op de asjes, of de regelstang van de elektromotor licht er af. Deze zitten aan de onderkant van het spruitstuk.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.