Mercedes-Benz Vaneo: Met het optrekken gaat de binnenverlichting aan (Vaneo)

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

vraag: De laaste tijd gebeurd het regelmatig dat tijdens het optrekken de binnenverlichting af en toe aan dimt en hoor ik de deuren klikken ze blijven wel in het slot.
Heeft iemand een idee wat dat kan zijn?

Alvast bedankt!

Eric

Eric-076

Geplaatst door Eric-076 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Vaneo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

doitself-er (0), 16 jaar geleden

Dan sluit je deur waarschijnlijk niet goed.
De binnen-verlichting wordt aangestuurd door een schakelaartje in je deurstijl (een pinnetje dat je in kunt drukken) Als je deur goed afsluit zou deze het pinnetje in moeten drukken zodat je binnenverlichting weer uit gaat. Waneer je deur niet goed sluit krijg je dat het pinnetje (schakelaar) niet ver genoeg wordt ingedrukt en bij optrekken wel/niet.
Zo werkt het bij de meeste auto,s die ik ken dus ik denk dat je het bij je deursluiting moet zoeken.
Groetjes Chiel

laz (0), 16 jaar geleden

contactputen in de schuifdeud schoonmaken of vervangen

mathie4711 (0), 16 jaar geleden

Ik heb dit probleem ook gehad. Ik heb de contacten schoongemaakt en dan met een klein beetje vet ingesmeerd. Mijn probleem is nu al een tijdje niet meer voorgekomen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vaneo of stel zelf een nieuwe vraag.