Mercedes-Benz 0: startmotor Vaneo 1.9 automaat 43 dkm

De startmotor loopt door na het starten en maakt dan een jankend geluid deze moet worden gewisseld circa 7 werkplaats uren omdat de motor eruit moet klopt dit enigzins en is dit een bekend probleem.

groeten

Erik

pinquin

Geplaatst door pinquin (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ToniMB (0) PRO, 16 jaar geleden

De motor moet inderdaad zakken, maar hoeft er niet helemaal uit. Is inderdaad veel werk, 7 uur is wel iets ruim genomen maar denk dat de garage een zekerheidsmarge gebruikt.

pinquin (0), 16 jaar geleden

ik heb even onder de kap gekeken, het stuurhuis welke midden september is vervangen dient dan ook weer verwijderd te worden en de sporing weer opnieuw uitgelijnd (zie ander probleem) klopt dit ????

zou het een met het ander te maken kunnen hebben.

mvgr Erik

ToniMB (0) PRO, 16 jaar geleden

nee, dat hoeft niet. Je kunt de stuurstang losmaken van het stuurhuis door dat torxboutje uit die klem te draaien. Gewoon stuur in de middenstand voor je begint en de wielen weer recht als je de boel weer vastzet, kan maar op 2 manieren. Wijst zich wel. Verder even kijken wat er allemaal losmoet. Weet het niet meer zo precies uit mijn hoofd wat allemaal precies maar de motor hoeft maar een 10-15 centimeter te zakken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 0 of stel zelf een nieuwe vraag.