Mercedes-Benz M-Klasse: ML 270CDI START ERROR probleem

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 270 CDI

Hallo, hier een ML staan, waarvan dashbord start error aangeeft... Auto staat hier in de verkoop dus , en probleem is gekomen nadat de accu bijna leeg was en dr werd gestart! Auto heeft al eerder toen hij hier stond in de verkoop hetzelfde probleem gehad, en nadat div dingen hier getest te hebben auto naar de dealer geweest en is dr een nieuwe startblokkering module ingezet.. duur grapje, alles weer oke, maar nu weer hetzelfde probleem, ik neem aan dat je nu toch niet weer een nieuwe kast moet monteren, zou toch te gek voor woorden zijn!! Probleem komt doordat ecu verbinding maakt met startblokkering en als dan de accuspanning wegvalt vliegt de ecu in de starterror... dit staat in Mercedes werkplaatshandboek!! Heb al geprobeerd de sleutel langer dan 40 sec in stand 1 te laten staan en dan te kijken of de code wegvalt helaas!! Auto uitgelezen, div codes dus van startblokkering, kan alleen helaas de startblokkering van Mercedes niet apart uitlezen... heeft iemand hier een oplossing voor??? Gr Roy!

Roy10511

Geplaatst door Roy10511 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz M-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Bart449 (0) PRO, 15 jaar geleden

Fahrberechtigingsmodule wederom vervangen, spreek uit ervaring...
MVG

firmin_opel (0) PRO, 15 jaar geleden

fouten resetten en sleutels terug inleren,heb dit ook al enkele keren voor gehad,veel succes

dila1967 (0) PRO, 15 jaar geleden

heden ten dage, een platte batterij kan desastreuze gevolgen hebben
de programmas kunnen wissen, daar er niet voldoende sspanning is, bij lange duur
normaal moet je dan weer alles opnieuw inleren, zoals mijn voorganger schrijft

Dirk

Roy10511 (0) PRO, 14 jaar geleden

Yep ff vergeten te antwoorden, maar sleutels opnieuw ingelezen bij dealer en alles weer oke!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz M-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.