Mercedes-Benz Vito: motor houd in/druk valt weg ,vito 108cdi 2001

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 108cdi

hallo,mijn vito 108cdi uit 2001 valt onder het rijden de "druk"weg/de moter houd in,dus ik geef gas of ik rijd gewoon en dan onder het rijden valt even de druk weg,geef ik dan flink gas dan pakt hij weer op,het lijkt erop dat hij dan geen diesel meer krijgt,dit gebeurt nu wel heel erg vaak,soms wel 6tot 10keer achter elkaar,ik heb al de filters vernieuwt en hem laten uitlezen maar er word geen foutcode weergegeven,de injectoren zijn ook al gereinigd,ze komen er bij de garage ook niet uit[wel qua rekeningen]heeft er iemand hier ervaringen of weet iemand raad?ik word er een beetje moe van,ik heb hem nu 2maanden in mijn bezit maar de rekeningen stapelen zich op,graag elke info of oplossing is welkom,grt een teleurgestelde vito rijder

berry

Geplaatst door berry (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Vito? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Thomas11398 (0), 17 jaar geleden

Het klinkt als opvoerpomp of hogedrukpomp... Zelfde geintje met een sprinter gehad was wel een verstuiver...


En Tja...... Bestaan er wel tevreden Vito rijders????

berry (0), 9 jaar geleden

opgelost, was de remrelais

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.