Mercedes-Benz ML430: motor loopt stionair slecht

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine

Motor loopt stationair als een oude tractor,loopt denk ik op 7 cilinders ipv 8 en heeft totaal geen trekkracht. Als ik na het wegrijden de sleutel even omdraai,dus even aan uit dan loopt de motor weer goed,in zoverre hij draait nog niet helemaal goed, hoor tussendoor een ploffend geluidje .Onder het rijden merk ik dat wanneer ik afrem het toerental vrij hoog blijft dit gebeurt ook als ik de wagen stilzet en in de parkeerstand zet, het is een automaat. Het hele bovenstaande verhaal is begonnen toen ik het tankje van de koelvloeistof heb vernieuwd ivm lekkage,kan ik misschien iets losgetrokken hebben, het verwijderen van bewust tankje ging nogal moeilijk. Er hangt nl naast de accu en het luchtfilter een kabeltje met stekker eraan en weet niet of deze voorheen er ook al hing of dat deze ergens aangesloten is geweest. Wie kan mij helpen met een goede raad, met vriendelijke groet Jan.

ML 430 1999

Geplaatst door ML 430 1999 (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz M-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz M-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.