Mercedes-Benz 300 Turbo Diesel: Motor slaat af bij inschakelen automaat.

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Diesel, Motorcode: 300 Turbo Diesel

We hebben hier een M.B E 300 TD uit 1996, motor wil slecht aan(lucht in dieselleidingen). We hebben alle o-ringen van alle leidingen vervangen. Na lang starten gaat motor aan en loopt goed ook op toeren.(wel veel rook) Als we de pook in D of R zetten slaat de motor af. Dan weer lucht in de leidingen. Iemand bekent met dit probleem ???

mulder8012

Geplaatst door mulder8012 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 300? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

nic (0) PRO, 16 jaar geleden

Als ik het goed heb is dit nog een lijnpomp en daar heb ik 2 keer soortgelijk probleeem gehad 1 keer lek in pompaansluiting(leiding op pomp) en 1 keer was het filter (aanzuig aansluiting)

mulder8012 (0) PRO, 16 jaar geleden

We hebben alle o-ringen vervangen ook van het filter. Tevens is de pompaansluiting vervangen (bout met 2 koperen ringen en een o-ring). Het is inderdaad een lijnpomp. Met uitlezen geen storingen.(alleen foutcode p 0180 temp. zender brandstof)
Iemand nog een idee ????????????????????????????????

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 300 of stel zelf een nieuwe vraag.