Mercedes-Benz 230: motor slaat telkens af

Bouwjaar: 1983, Brandstof: Benzine, Motorcode: 230e

na 5 jaar stil gestaan te hebben wil ik deze auto weer starten ik heb de benzine vernieuwd maar na starten draait de motor even en onregelmatig en slaat weer af injectie is een k jetronic wie kan mij helpen mvg Guido

guid

Geplaatst door guid (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 230? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

nic (0) PRO, 17 jaar geleden

Dit kunnen meerdere dingen zijn als de motor voor het stil zetten van 5 jaar zeker weten goed liep zit het waarschijnlijk in de inspuiting. de brandstof in het hele systeem gaat bezinken en laat een soort vettige aanslag achter deze verstopt alle delen van de inspuiting je kan het eerst met een reinigings middel voor inspuitsystemen proberen is het simpelste wat je zonder veel demontage werk kunt doen Dit is verkrijgbaar bij automaterialen zaken. Ook de brandstof pomp houd niet van stilstand. meet de druk moet ongeveer 4,5 bar zijn.
Schoon filter is ook wel een vereiste na 5 jaar stilstand.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 230 of stel zelf een nieuwe vraag.