Mercedes-Benz 190: Motor start en slaat vervolgens af

Bouwjaar: 1989, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.3 190E

Beste heren,
Motor start en slaat vervolgen af, draai je de sleutel om en tweede keer weer start blijft de motor lopen. het is een 190E uit 1989 Injectie type KE-Jetronic
Bij eerste draai uren,met kouden motor kom het moeilijk op gang,zo gauw het weer warm is is ie perfect.
Systeem heeft een koude start,met een injector op de inlaat spruistuk.
Waar kan het misschien aan liggen,
Mvg,marsancb

marsancb

Geplaatst door marsancb (0) PRO , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 190? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Blijft de koudstartinjector niet 'hangen'

Trek deze eens los en start en nog eens,of start hem eerst en haal hem dan eens los..

Maar bij de eerste draai uren ?? dan moet hij toch al lang op bedrijfstemp zijn ?

Stinkt hij naar benzine ?

Gr Stefan

marsancb (0) PRO, 14 jaar geleden

Hi Stefan,
Hij stink niet naar benzine,alleen als de motor nog koud is doet ie dat,als af er niet genoeg brandstof wordt ingespoten
Hij start alleen moeilijk met een koude motor.Elke eerste keer dat je start slaat hij vervolgens weer af,en bij de de tweede keer blijft de motor gewoon lopen, spelend met je gas pedaal toeren maken.heb de koudstart injectoer afgehaald en gereinigd,gemeten tussen 4-4,5 ohm. Op de stekker heb ik 5 volt,dus hij wordt wel aangestuurd,als het vast zit,moet ik nog effe kijken(aansturen met 5volt?)Ik vermoed zelf ook de koude start procedure. Zou het ook misschien aan themp-sensor voor K-jectronic liggen,want die heeft denk ik een apparte sensor.
Mvg,marsancb

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 190 of stel zelf een nieuwe vraag.