Mercedes-Benz 300: motor start slecht en koudestart functioneert niet!

Bouwjaar: 1989

Hallo, ik heb een 300E 12klepper.Nou start hij heel slecht, ik moet gas geven dan start hij pas, loopt effe op drie-vier poten, daarna weer normaal. Maar koud starten is flink met de gas-pedaal intrappen en vast houden een minuut of twee, anders valt hij uit, doordat hij te laag loopt, 500 toeren. Koudestart-ventiel werkt wel als je hem verbindt met de accu en heb een nwe temperatuur-sensor (voor de EZL en KE)en een nwe overspanningsbeveiliger. Wie denkt met me mee? En hoe reset je de KE contol unit?

mr-moh

Geplaatst door mr-moh (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 300? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

arnold690 (0) PRO, 18 jaar geleden

Vanzelfsprekend verdelerkap/rotor vervangen?...je kunt ook te ver kijken hoor

mr-moh (0) PRO, 18 jaar geleden

He arnold, er zit een nwe verdeelkap, rotor, bougies en bougie-kabels op. Als de motor warm is start hij ietsje beter, lopen doet hij perfect,alleen de warmloopfase is belabberd. Ik ben er achter gekomen dat de koudestart-ventiel niet werkt, hoe wordt deze aangestuurd?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 300 of stel zelf een nieuwe vraag.