Mercedes-Benz Vito: motorproblemen

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 111 CDI

Mijn 2,5 jaar oude Vito gaf problemen bij het starten. In de garage kwam aan het licht dat de starter kapot was, het vliegwiel, de druklagerpomp en de koppeling. Voor de ronde som van 2550 euro aan wisselstukken. Ik heb 84000km. op de teller. Ik ben niet bereid om dit bedrag te betalen omdat ik vind dat dit niet kan aan een auto van 2 jaar en een aantal maanden. Mercedes-benz ging de helft tussen komen in de stukken doch op de faktuur hebben ze 140 euro in mindering gebracht. Ik ben hiermee niet akkoord. Weet iemand hiermee raad ?

stiet

Geplaatst door stiet (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Vito? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

nic (0) PRO, 17 jaar geleden

bij je voertuigpapieren zitten ook garantievoorwaarden neem deze eens goed door desnoods met een jurist vraag de coulance mededeling op bij je garage als ze coulace hebben aangevraagd is daar een officieel document van waar op staat hoeveel het klantaandeel in de reparatie is. Als daaruit blijkt dat je geen fabriekscoulance krijgt hadden ze je daar over moeten inlichten en de kosten die de reparatie dan zou worden. informeer naar je rechten bij de bovag, de dealer is daar als het goed is ook bij aangesloten heb je rechtsbijstand verzekering of anwb lid doe een beroep op hen voor advies. Je ziet genoeg wegen en mijn ervaring is als je hard genoeg schreeuwd luisteren er veel meer succes.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.