Mercedes-Benz M-Klasse: navigatie

Bouwjaar: 1998

Mijne heren,moet een becker nav inbouwen in een ml 320 van 98 maar weet niet welke draad ik achter de teller moet hebben,in de radio stekker zit er geen,nu heb ik een wit gedraaide met groen waarvan op de witte wel een signaal komt maar deze is zeer zwak,de nav werkt hier niet op,moet deze soms versterkt worden.
wie weet er raad.

Hans L

Hans4045

Geplaatst door Hans4045 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz M-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Ruud10657 (0) PRO, 18 jaar geleden

Hi Hans,
Al gekeken op: www.thestrike.de/html/speed.htm Daimler Benz selecteren, M-klasse.

succes, Ruud

Hans4045 (0) PRO, 18 jaar geleden

Dag ruud,heb geen sinaal daar,achter de teller ook niet,alhoewel heel heel zacht flikkert er eentje,maar de nav reageert er niet op,heb je noch een idee,zou er soms een versterker tussen moeten.

Hans L

Ruud10657 (0) PRO, 18 jaar geleden

Hi Hans,
Als ik kijk bij www.becker.de/beckerCC21/www_root/documents/Montagehandleiding_Nl.pdf op pagina 23, bij het GAL-signaal, dan moet dit minimaal 1,5v. Kijk ook eens bij www.becker.de "service", "faqs". Volgens "thestrike" moet je: "Kardantunnel, Fahrerseite über dem Gaspedal am Siemenssteuergerät gehen 2 rosa Kabel , Bezeichnung: 3/2/12", hebben!
Ruud

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz M-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.