Mercedes-Benz 200: Niet aanslaan 200e

Bouwjaar: 1990, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Geachte kollegas,

Heb een 200e w124 staan op benzine, en hij wil op eigen kracht niet aanslaan.

Auto heeft reeds nieuwe verdeelkap rotor en kabels, bobine en ontsekingsmodule ook al uitgewisseld.

Als je m al met moeite aankrijgt loopt en rijd hij perfect, motor loopt goed rond, niet roken en doen, maar zodra hij stationair moet lopen slaat hij af en start nooit weer.

Op eigen kracht slaat hij gewoon niet aan, zodra je het kontakt terugdraait als je hebt geprobeerd te starten geeft hij een paar plofjes alsof hij verzopen is.

Vacuumslangen etcetera zijn goed, ook de slang van de stappen motor zit gewoon goed vast, koude startinjector werkt ook goed

Iemand enig idee?

Harry4233

Geplaatst door Harry4233 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 200? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Harry4233 (0) PRO, 10 jaar geleden

FF kleine update, auto is hiervoor bij een beunhaas geweest hoorde ik en heb een bosch kap plus rotor en kabels gemonteerd, van een goedlopende auto bewaard eens, en hij slaat nu wel aan.

Hij loopt echter een tiental seconden perfect stationair en begint dan te bonken en te stotteren en als ik het gas aanraak slaat hij gelijk uit. Daarna weer starten lukt alleen zonder het gas aan te raken en duurt soms wel tien minuten voor ik hem weer aan de praat krijg.

Als ik heel voorzichtig steeds een beetje meer gas geef dan pakt ie ineens goed op reageert goed op het gas etc, echter terug naar stationair begint hij weer te bokken en stotteren tegen het afslaan aan, en als ik dan gas geef iets te veel slaat hij gelijk weer af.

Snap er even niks meer van, iemand enig idee?

moderator (0) PRO, 10 jaar geleden

Komt er wel voldoende brandstof? Pompdruk goed?

Harry4233 (0) PRO, 10 jaar geleden

Ja das het vreemde nou net zit nieuwe pomp op heb ik gezien , ik zal morgen het brandstofrelais eens uitwisselen, opv relais maakt ook geen verschil dank voor je meedenken.

Harry4233 (0) PRO, 10 jaar geleden

Kan op slot, sjonnie de beunhaas had de co schroef dusdanig verdraait dat hij buiten startbereik viel, auto slaat na afstellen perfekt aan en loopt goed.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 200 of stel zelf een nieuwe vraag.