Mercedes-Benz 220: niet aanslaan als de motor warm is

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2151cc

goedemorgen ik heb een probleem met een mb 220 cdi als de motor koud is slaat hij gelijk aan als er meegereden is en je wacht een paar minuten dan slaat de motor na lang starten en de accu bijna leeg eindelijk aan dit probleem doet zich niet altijd voor ik heb het brandstoffilter al vervangen en de leidingen en rubbers op het brandstoffilter

RBJR

Geplaatst door RBJR (0) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 220? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

VW Golf VII (0), 15 jaar geleden

Hallo, datgene wat je omschrijft heb ik precies zo meegemaakt met mijn MB 190E. Na een tip op deze site heb ik de drukaccumulator laten vervangen. Sinds die tijd start hij onder alle omstandigheden weer perfect. Succes ermee.

Mvgr

Werner

RBJR (0) PRO, 15 jaar geleden

ik heb de auto naar een diezelspeciaalist gebracht na lang zoeken en testen bleek dat er een barstje in het bakje van het filterhuis zat die soms lucht door liet

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 220 of stel zelf een nieuwe vraag.