Mercedes-Benz SLK-klasse 2003: niet starten

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: 112 947, Motorinhoud (cc): 3200, Vermogen (kw): 160

De klant kwam naar ons toe met een bas/esp lampje om uit te lezen, onderweg ging het handremlampje erbij aan. Rijdend hier neergezet en de auto start daarna helemaal niet meer. Op het dashboard is de versnellingsstand helemaal zwart dus hij herkend de keuzehendel ook niet meer. De obd stekker heeft ook geen spanning meer dus kan m ook niet uitlezen. Ik heb op pen 16 van de stekker geen 12v, op de l-line en de k-line staat op allebei 12volt. Alle bedrading gecontroleerd op waterschade, alle zekeringen gecontroleerd. Iemand die dit eerder heeft meegemaakt? of een idee heeft.

groeten ed

at

Geplaatst door at (10) PRO , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz SLK-klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

arjankempeneers (0) PRO, 2 jaar geleden

Gekeken of er water onder de paravan staat? Heb ik ook een keer gehad met een C klasse die ze hadden gewassen. Afvoeren verstopt.

Heino4267 (225), 2 jaar geleden

In het bedradingsschema van de C 2003 kun je op draadkleur terug volgen vanuit de OBD-stekker waar die plus naartoe loopt en weer tevoorschijn komt. Ik zou dat net zolang terug volgen totdat je aan weerskanten van dat draadstuk (zekering?) wel en geen spanning hebt. Ergens daartussen zit het defect.

    Ik heb geen schema van zo'n auto, weet jij hoe ik hier aan kan komen. Dealer werkt niet echt mee. - at (10) PRO, 2 jaar geleden
    Hallo, ik kan je wel aan een bedradingsschema helpen, wat is je email adres ?

    Groet Jan227 - Jan227 (5) PRO, 2 jaar geleden
    Dat zou top zijn. atgang@hotmail.com - at (10) PRO, 2 jaar geleden

vw cabrio (0) PRO, 1 jaar geleden

beste,
k40 waarschijnlijk stuk ?
mvg marc

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz SLK-klasse of stel zelf een nieuwe vraag.