Mercedes-Benz SLK-klasse 1997: Centrale deurvergrendeling

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 111

Ik heb een mercedes 200slk cabrio vaan 1997. Omdat de centrale deurvergrendeling niet werkte,heb ik de batterijen verwisseld en infrarood doorlaten meten . Sleutel is prima, maar de centrale vergrendeling werkt niet, kan de deur wel handmatig openen en radio ,ramen, lichten ,werken gewoon, maar start niet. inleren vd sleutel werkte ook niet. Waarschijnlijk is het de ontvanger boven de achteruitkijk spiegel en dit onderdeel is niet te vervangen. Heeft iemand hier ervaring mee en evt de oplossing.

Mercedescab

Geplaatst door Mercedescab (0) , lid sinds 1 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz SLK-klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Hans4040 (310) PRO, 1 jaar geleden

Volgens mij werkt de cv op vacuum en zit de vacuumpomp onder de achterbank.
Daar even kijken of alles goed werkt.

Jan227 (5) PRO, 1 jaar geleden

Hallo, lijkt een probleem van het infrarood immobilizer systeem. .

Er zijn veel verschillende infrarood systemen gebruikt door Mercedes tussen 1993 en 1997 , dus moeilijk op afstand te bepalen welk syteem erin zit en wat een precieze oorzaak kan zijn.

Stuur even een email naar ecuworkx @gmail .com

Grote kans dat je probleem dan verholpen kan worden. Mogelijk moet er een component hersoldeerd worden, is niet echt een klusje om zelf te doen.

Groet Jan227

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz SLK-klasse of stel zelf een nieuwe vraag.