Mercedes-Benz 0: niet starten mercedes 300 sl-24

Bouwjaar: 2007

wij hebben een mercedes 300sl deze wil niet starten we hebben een vonk en we hebben brandstofdruk tot aan de spinnekop. het kleine filter net in de spinnekop is schoon.

wie weet er wat meer van dit mechanishe injectie systeem en heeft er meet gegevens van?

a gijzen

Geplaatst door a gijzen (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

a gijzen (0) PRO, 16 jaar geleden

ik denk dat er iets fout gegaan is he tis een benzine motor en komt uit 1991

spanbandje (0) PRO, 16 jaar geleden

om op deze vraag te reageren moet je wel meer info hebben omtrent het brandstof systeem, je zegt dat je brandstof druk hebt, hoeveel ???
en als je het systeem hebt met de luchtmassameter als en weegschaal, als je de weegschaal naar beneden drukt gaat dan de brandstof pomp lopen ??
wat gebeurt er als je er wat benzine ingooit, springt de motor dan even aan of gebeurt er dan niets, als je ontsteking hebt moet er wat gebeuren.
We horen het wel

Succes Marcel

a gijzen (0) PRO, 16 jaar geleden

op kontakt hebbben we 3.3 bar en tijdens het starten hebben we 6.5 bar met uitschieters naar 7 bar
de injectoren vernevelen aleen wanneer we handmatig de luchtklep bedienen. de brandstofpomp gaat niet lopen wanneer de luchtklep wordt bediend. we hebben een vonk maar zelfs met toevoeging van benzine doet de motor niets. het is enkele keren voor gekomen dat wanneer de auto op kontakt staat tijdens het meten de brandstofdrukmeter naar maximum uitslaat zonder dat er gestart wordt de spanning op de brandstofpomp is dan ook wisselend

spanbandje (0) PRO, 16 jaar geleden

Als je benzine in de inlaat gooit en vonk hebt dan moet er toch een teken van leven zijn, zeker als je luchtklep met de hand openhoud, of de motor is heel erg verzopen maar dan zou hij moeten aanslaan als je de gasklep openhoud. is er niet iets met de ontsteking ?? staat deze wel op tijd ? wat is de voorgeschiedenis, of is hij er spontaan mee gestopt je schrijft dat de injectors vernevelen bij handmatige bediening dus zou er met de ontsteking iets aan de hand kunnen zijn, verdelerkap halve slag verkeerd gemonteerd of helemaal van tijd, eerst beginnen met ontsteking op tijd zetten, als je gegevens wil moet je even het chassis nr doormailen

groetjes Marcel.

Bart449 (0) PRO, 16 jaar geleden

Vervang de nokkenassensor eens, is misschien gebarsten...
Mvg

evolution 7 (0) PRO, 16 jaar geleden

Ontstekingsmodules gaan geregeld kapot en dienen vervangen te worden

a gijzen (0) PRO, 16 jaar geleden

[quote=evolution 7]Ontstekingsmodules gaan geregeld kapot en dienen vervangen te worden[/quote]
maar dan zou je ook geen vonk hebben en die hebben we wel

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 0 of stel zelf een nieuwe vraag.