Mercedes-Benz E-Klasse: niet stationair lopen

Bouwjaar: 1990

Hallo . ik heb een w124 300e uit 1990 tot sindskort nooit problemen mee gehad ik rijd er al 4 jaar mee door startproblemen zit er nu een andere injektiesysteen op ( gebeuren onder de luchtfilter) maar er is nu een nieuw probleem ontstaan als hij koud is loopt hij perfekt statonair maar als hij warm wordt loopt hij heel erg onregelmatig op hoge toeren en begint hij te stotteren en soms zo erg dat je er bijna niet mee vooruit komt maar hij slaat niet af is er iemand die de zelfde probleem heeft gehad of weet hier iemand raad mee?
Alvast bedankt

Naf007

Geplaatst door Naf007 , lid sinds 15 jaar geleden

1 Reactie

mr-moh PRO, 15 jaar geleden

je moet de benzine druk-regelaar vervangen, deze zit naast de benzine-verdeler(spinnenkop), het gebeuren wat jij noemt onder de luchtfilter-huis.Het is een klein-potje, er loopt een benzine-leiding naartoe en van die potje gaat er een kleine leiding naar de spinnenkop, een dunne leiding naar de koudestart-ventiel en erachter zit een vacuum-slangetje. Nieuw bij de dealer kost deze ¤299.-incl.Je kan ook bij de sloop voor ¤50 eentje krijgen, veel succes.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.