Mercedes-Benz E-Klasse: nieuwe radio plaatsen

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 220cdi

Graag zou ik een radiocd speler installeren in mijn mb.
Hoe krijg ik de originele radio cassette eruit?
En op wat moet ik letten bij mijn aankoop opdat ik de stuurwielbediening (volume,posten) nog kan gebruiken(kan dit nog wel met een niet originele radio?)
Bij voorbaat dank

dannybenz

Geplaatst door dannybenz , lid sinds 15 jaar geleden

4 Reacties

nic PRO, 14 jaar geleden

je kan de radio ( volgens mij heb je een audio 10 ??) met speciaal insteek sleuteltjes er zo uittrekken Als je de stuurwielbediening wilt blijven gebruiken ben je toch aan een M.B radio verplicht zoek dan op internet een audio 30 of 50 aps of zoek via de onderdelen lijn naar een cd wisselaar . als je het audio systeem veranderd kan je beter even bij dealer langs gaan om dit weer met elkaar overeen te laten komen anders krijg je vreemde storingen.

dannybenz, 14 jaar geleden

bedankt nic voor de info.

amplifier PRO, 14 jaar geleden

Er zijn radio's (o.a. JVC en Pioneer) Waar de stuurbediening op aangeloten kan worden, hier moet je dan wel spelciale interface voor jouw merk en type auto bij kopen

nic PRO, 14 jaar geleden

dank je amplifier voor je reactie ik weet niet wat jou ervaring er mee is met ander merk radio`s bij mij is het niet goed bevallen gaf toch wel problemen met name bedieningsproblemen en d2b storing. Laat me weten hoe dat bij jouw ging

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.