Mercedes-Benz C-Klasse 2007: nood bandenreparatie set

Bouwjaar: 2007, Brandstof: LPG, Motorcode: 1798

Mijn c 180 avantgarde van 2007 is voorzien van een LPG instalatie, aan de linkerzijde van de kofferruimte, dus naast de lpg tank zit een opbergvak voor nood gereedschap, met daarin ook een bus en compressor voor een lekke band. Het probleem is dat ik de compressor niet uit het opbergvak kan halen omdat de lpg tank in de weg zit.
De oplossing is om het opbergvak even te verwijderen, de compressor eruit en daarna het vak weer terugplaatsen. Probleem is dat ik het opbergvak er niet uit krijg, het zit an de zijkant vast met 2 zwarte kunstof zeskante bout die ik niet los kan krijgen.
Weet iemand hier een oplossing voor zonder dat ik iets stuk maak.?

johannesgerardus

Geplaatst door johannesgerardus (0) , lid sinds 22 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

shappada (0), 11 jaar geleden

volgens mij zijn dat druk knopjes en dan moet je het midden gedeelten er uit halen en dan kunnen ze der uit.

johannesgerardus (0), 8 jaar geleden

Shappada, dit klopt. De complete banden reparatie set verwijderd, de compressor verwijderd en alles weer terug geplaatst

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.