Mercedes-Benz A-Klasse: Noodloop

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 160 cdi 1992 cm3

Hallo,

ik heb een probleem en dat is noodloop.
Ik woon in Duitsland en ben bij mercedesgarage geweest. Ze zouden het uitlezen en mij bellen over de kosten etc. Ik wordt de volgende dag gebeld en hij zegt dat er 2 van 4 schroeven op een onderdeel miste en hebben dat vastgezet. Kosten 550 euro arbeitsloon geen onderdeel kosten s:. Ok ik betaald, 2 dagen later het zelfde probleem; noodloop. Ik boos terug naar garage en gezegt dat ik dus voor niks 550 heb betaald! Ik mocht de auto weer daar laten staan maar nu ben ik bang dat ze weer geld gaan vragen. Er is toch gewoon een verkeerde diagnose vastgesteld of zie ik dat verkeerd?? Ik weet niet wat ik moet doen, dit is een duur grapje!

Nog meer weetjes over de auto; hij maakt piepend geluidje bij elke keer gas geven dat hoor ik via ventilator.
Op vakantie in Bosnie geweest; slechte kwaliteit diesel. Op heenreis begon de ellende al met noodloop maar nog geen lampje aangegaan. Tijdens de vakantie en door slecht diesel is het lampje op dashboard warschijnlijk aangegaan.

Bedankt voor jullie reactie alvast!

groetjes Tamara

Tami

Geplaatst door Tami (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz A-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Tami (0), 13 jaar geleden

Ow ja hij schokkert af en toen niet bij elk ritje en vanaf +- 100 km gaat het snerpend geluidje uit en komt hij in noodloop!

Tami (0), 13 jaar geleden

Weet iemand hoe je in het nederlands mischgehause vertaalt?? Volgens monteur is het dichtung mischgehause kapot. Weer 400 euro

oldford (0) PRO, 13 jaar geleden

Menghuis pakking. Maar of dat je nu verder helpt?

Tami (0), 13 jaar geleden

Ja weet ik ook niet. Maar mercedes garage heeft me geadviseerd te bellen naar handel waar ik auto gekocht heb. Binnen het halve jaar als er iets kapot gaat moet de handel dat betalen. Ik woon in duitsland en hij zegt dat is gewoon je recht voor iedereen in duitsland. Dus we zien het wel! Bedankt in ieder geval!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz A-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.