Mercedes-Benz vito cdi: olielekkage

Bouwjaar: 2001

Goedendag,deze vito lekt ergens olie terhoogte van de distributie maar het is een vrij ontoegangkelijke plaats om goed waar te nemen waar het vandaan komt,de dynamo en multiriem zijn zeiknat van de olie.Na het schoonspuiten van het geheel zie ik nergens lekkage maar na verloop van tijd is toch weer alles nat,we hebben de slang die op het inlaat komt vanaf de interkoeler bij de aansluiting voorzien va een randje kit om uit te sluiten dat het hiier vandaan komt,hierbij viel op dat er vrij veel olie vanuit de intercooler komt.
ook voor de zekerheid de voorste krukaskeerring vernieuwd en de rubberen inlaatpakking,dit alles heeft niet geholpen.wie weet raad ???

Michael7702

Geplaatst door Michael7702 (0) PRO , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Vito? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Sido10864 (0) PRO, 19 jaar geleden

Als het een oud type 110 D is kan het zijn dat de kettingspanner iets los zit, maar als er vrij veel olie in de oliekoeler zit kan ook de turbostuk zijn (misschien)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.