Mercedes-Benz Vito: olietemperatuur

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 111cdi

Na vervangen van multi-riem geeft de auto soms storing olietemperatuur te hoog. Kan de riem verkeerd liggen ? Wie kan mij een schema bezorgen met de jiste ligging van de multi vriem? Dank

houbalb

Geplaatst door houbalb (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Vito? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

CARS&MOTORS (0) PRO, 17 jaar geleden

als de riem verkeerd zit past ie niet
en olie temp is niet afhankelij van multi riem

houbalb (0), 17 jaar geleden

Wat kan dan de oorzaak zijn van de storing. Kan de ventilator zelf verkeerd staan ?

CARS&MOTORS (0) PRO, 17 jaar geleden

olie koelerverstopt of filter

vwfan (5) PRO, 17 jaar geleden

volgens mij zit er geen aparte olietemp.meter op is het niet gewoon het olielampje? wat wel eens wil gebeuren is dat de niveausensor verkeerd aangeeft nu kun je hem laten instellen met de computer maar ik weet niet zeker of dat bij de vito of sprinter kan. als dit niet kan zou je een nieuwe niveaumeter moeten monteren. het is raar dat hij het na het vervangen van de multyriem doet mischien toeval?

markyv (0) PRO, 16 jaar geleden

olie temp. meter is gecombinerd met de niveau sensor onder in het carter. Maar ik heb nog nooit meegemaakt dat deze kapot ging.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.