Mercedes-Benz Vito: verstuiver boutje afgebroken

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 108cdi

ik heb hier een vito staan met denk ik een lekke koppakking bij het demonteren van de verstuivers is er een boutje van de verstuivers afgebroken wat is de beste manier om de verstuiver er uit te halen ,want doordat er een stukje bout nog in de verstuiver zit zal ik hem er nu waarshijnlijk niet uit kunnen trekken

Groet,

Alex

ivoo

Geplaatst door ivoo (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Vito? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

vwfan (5) PRO, 16 jaar geleden

de bout waar de verstuiver mee vast zit zit niet in de verstuiever. de verstuiver wordt vastgehouden door een bokje die vastzit met het boutje. normaal kun je verstuiver recht omhoog trekken. het bokje zit ook niet aan de vertuiver vast. succes.

ivoo (0), 16 jaar geleden

daar heb je helemaal gelijk in kon het niet zien van alle aanslag van de lekke verstuivers , volgende vraag bestaat er ook een helicoil die diep genoeg in het gat van de verstuiver kan tappen de tap die ik heb kan niet
diep genoeg .
groet alex

CARS&MOTORS (0) PRO, 16 jaar geleden

er bestaan speciale tappen met hulpstukkenzodat je diep genoeg komt

ivoo (0), 16 jaar geleden

Dank je wel voor je snelle reactie ik ga op zoek

CARS&MOTORS (0) PRO, 16 jaar geleden

[quote=ivoo]Dank je wel voor je snelle reactie ik ga op zoek[/quote]
ben merk vergetn maar is van .... tools
allemaal speciaal gereedschap
elke goede grossier kan dit leveren

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.