Mercedes-Benz C-Klasse: onderhoudsboekje ingevoerde wagen

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: cdi

heb zopas auto gekocht van 2005 met 15000 km op de teller. Spijtig dat er geen onderhoudsboekje bij was. Auto is ingevoerd uit Duitsland via handelaar. Normaliter is er altijd een boekje bij. Kan ik de historiek laten nagaan van deze wagen in Duitsland? Heeft er iemand ervaring mee?
Auto heeft in feite ongeveer 18000 km, heb onderhoud gedaan en interval gereset en hij zegt dat ik binnen 15000 km terug onderhoudB moet doen.

jhl

Geplaatst door jhl (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jhl (0) PRO, 16 jaar geleden

auto heeft 18000 op de teller (tijpfout)

nic (0) PRO, 16 jaar geleden

ja je kan bij een mb dealer een nieuw onderhoudsboekje kopen. betreft je auto daar kunnen ze ook de garantie geschiedenis van de auto zien en daar staan de dealercode`s bij zo kun je via die duitse mb dealer achterhalen welke onderhoud en garantie reparatie`s zijn uitgevoerd, die hebben ongetwijfeld een historie. Dit is natuurlijk alleen zo als de auto bij een dealer in onderhoud is geweest.
Is de auto al een tijd niet meer bij een dealer bezoek in duitsland geweest dan kan ook via de handelaar/invoerder proberen te vragen waar hij hem vandaan heeft en daar de historie opvragen. Maar 18000 km is net 1e service beurt uitgevoerd met misschien wat 2jaarlijkse onderhoud zoals remvloeistof verv. en zal er dus niet veel historie zijn. veel succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.