Mercedes-Benz E-Klasse: ontluchten van een e220 diesel van 95 (w210)

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Diesel, Motorcode: ?

Ik merk dat er veel lucht in de leidingen zit bij het brandstof filter hoe kan ik de auto ontluchten? heb het brandstof filter al los gehaalt en tot boven aan vol gegooit wat me wel op viel was dat het filter maar voor helft vol zat

barry82

Geplaatst door barry82 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 124? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

isar (0) PRO, 13 jaar geleden

wat is't probleem --slecht starten -meer inf is altijd wel fijner--glazen bol werkt niet

barry82 (0), 13 jaar geleden

[quote=isar]wat is't probleem --slecht starten -meer inf is altijd wel fijner--glazen bol werkt niet[/quote]
het probleem is dat de auto bij een koude start erg slecht loopt de eerste 10 kilometer als die warm is is er geen probleem, nou dat ik wat dingen ben gaan bekijken zag ik erg veel lucht bellen door de brandstofleidingen die vanaf het brandstoffilter lopen (brandstoffilter is al vervangen)

mobiel (0), 13 jaar geleden

Zuigt ws ergens lucht aan. De brandstofleidingen controleren of die ook ergens lucht aanzuigen,afdichtinringetjes die in de aansluitingen zitten,eventueel vervangen,of nieuwe slangetjes erop. Trouwens is de afdichting van de brandstoffilter wel goed. ,gr,Henk.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.