Mercedes-Benz E-Klasse: contactslot en stuurslot

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: E230

Hallo,


Ik heb een probleem met me contactslot, ik krijg hem niet meer omgedraaid, laatste tijd al een aantal keer een probleem gehad ermee maar nu doet hij niks meer !!???

En nu is hij ook nog op stuurslot gesprongen wie heeft er een goede tip !!!


HELP HELP

gr rob

robbraam

Geplaatst door robbraam (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 124? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

gust19 (0), 13 jaar geleden

Ge moet het contact terug op stand 1 krijgen en daar bestaan 2 pinnetjes voor en als je die in de gaatjes drukt juist na het slot springt het eruit.
Zo was het bij mijn E-classe van 1992.

isar (0) PRO, 13 jaar geleden

wordt breekwerk -afzagen

mobiel (0), 13 jaar geleden

Je hebt er te lang mee gewacht,probeer het toch nog maar eens,wie weet,anders heb je inderdaad een probleem,zie voorgaande,
Trouwens mocht hij nog los gaan,gelijk naar de garage en er een tijdelijk slot in laten zetten. Dat is zo gebeurd,sterkte er mee,gr,Henk.gr,Henk.

robbraam (0), 13 jaar geleden

Ik weet niet wat er is gebruerd maar ik heb op de 1 of andere manier het contactslot eruit kunnen werken en ik kan de auto nu starten echter zit het stuurslot nog op slot

iemand nog een tip hiervoor !!

isar (0) PRO, 13 jaar geleden

nogmaals zal breekwerk worden afzagen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.