Mercedes-Benz C-Klasse: Originele carkit ingebouwd.

Bouwjaar: 2001

Ik heb een originele carkit voor de 6210 ingebouwd. Alles werkt behalve krijg ik geen geluid.Hij belt ook via de navigatie, je kan via de navigatie ook de telefoonboek inlezen.Toen ik klaar was met inbouwen, deed het geluid het niet, toen ik 10 minuten later proberden, deed hij het wel en nu weer niet. Ik heb een paar keer geprobeerd, maar alles werkt behalve geluid. De stuurbediening werkt trouwens ook niet, maar dat moet geprogrammeerd worden door de dealer.


jeat

Geplaatst door jeat (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Jaap4723 (0), 19 jaar geleden

Jeat,
Er staan in het instructieboekje een paar type, telefoons die werken in de W201 C. Dat begint met de Nokia 6110. Anders moet bij de dealer de programmatuur verandert worden en dat kost plus minus 300 euro. Ik heb van fabriekswege een orginele set erin zitten en dat werkt zaols omschreven.

mb-man (0) PRO, 19 jaar geleden

jaap , het is een 203 , een 201 is een 190

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.