Mercedes-Benz C-Klasse: Pinkers Gaan Dikwyls Niet

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800

myn pinkers gaan dikwyls niet en dan weer wel soms dagen wel en dan weer niet maar dit is RAAR als ik myn intervalruitenwisser opzet gaan myn plinkers plots.wat heeft dit met elkaar te maken???ik kan er echt niet meer uit.graag help

TIMOTOO

Geplaatst door TIMOTOO (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

berendonck (0) PRO, 15 jaar geleden

Langwerpige relais onder de motorkap vervangen, is een combi-relais

TIMOTOO (0), 15 jaar geleden

hoi waar zit deze aub.waarom gaan tegelyk ook myn achteruitverwarming en sigarettenaansteker niet wanneer myn pinkers niet werken?WAT hebben deze 4 dingen met elkaar te maken dan?mvg[quote=berendonck]Langwerpige relais onder de motorkap vervangen, is een combi-relais[/quote]

berendonck (0) PRO, 15 jaar geleden

Hij zat volgens mij in de bak links stuur-kant tegen het schutbord, en er zit een deksel op met schroefjes, deze heeft meerdere functies (daarom is hij ook zo lang).

Of hij de sigaretten-aansteker en de achterruit-verwarming ook bedient, ik zou het niet weten, ik denk eerder dat dit een zekering is.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.