Mercedes-Benz C-Klasse: Parrot carkit

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 200 CDI

Ik ben van plan om een parrot CK3100 carkit te kopen voor een mercedes C200 CDI van 2000.Heeft iemand hier ervaring mee?Moet er wat met de stekkers veranderd worden?
Ik heb gelezen dat je bij de types vanaf 2003 ook de stuur bediening weer kunt laten werken.Is dat met het type van 2000 ook mogelijk?

h-heerink

Geplaatst door h-heerink (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

raymond80 (0) PRO, 15 jaar geleden

hallo. gewoon inbouwen... volgens mij moet je wel een extra kabel trekken voor constante of geschakelde spanning. maar dat mag geen probleem vormen.

ToniMB (0) PRO, 15 jaar geleden

Niks aftakken van de radio, die werkt via can-bus. Spanning en massa van de sigarettenaansteker nemen. Ik denk niet dat je de stuurbediening werkend kunt krijgen.

jongkees (0), 15 jaar geleden

mercedes c 200 compressor 02 2004 geeft regelmatig leesfouten of geen nav cd - vervang de cd aan tijdens het navigeren.
de lens is reeds gereinigd maar zonder verbetering. div schijven geprobeerd maar met steeds hetzelfde resultaat.
vaak gaat het goed maar toch dat onzekere gedrag.
wie o wie helpt mij hiermee verder?

bij voorbaat dank. Kees.

ToniMB (0) PRO, 15 jaar geleden

Je kunt in het vervolg beter een nieuw onderwerp aanmaken ipv in een onderwerp wat er niets mee te maken heeft door te gaan. Rechtsboven kun je op "plaats een nieuw probleem" klikken.

Hoe is de lens gereinigd? En om wat voor headunit gaat het? Aps 20, Aps 50 of Comand? Je kunt het best de headunit uitbouwen en opsturen naar www.actronics.nl, zelf kun je er waarschijnlijk niet veel mee.

jongkees (0), 15 jaar geleden

Hallo ToniMB:

Het betreft een comand.
Ik heb deze ongeveer 2 jaar geleden laten inbouwen en heb recentelijk contact met deze inbouwer opgenomen met als gevolg een nieuw loopwerk
welke onder volledige garantie is vervangen.( dus een prima service !!!)

Eerst heb ik n.a.v jou reactie de lens laten reinigen bij een kennis de hiermee bekent is maar die zij al dat dit mogelijk weinig of geen resultaat zou opleveren. hetgeen waar bleek te zijn, met bovengenoemde actie als gevolg.

Mijn dank voor jouw informatie hetgeen mij op het goede spoor heeft gezet.

Groeten van CW de Jong

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.