Mercedes-Benz C-Klasse: PROBLEEM aut.versnellingsbak Mercedes c 220 cdi tiptronic bj 200

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 220cdi

Beste mensen,

Wij hebben hier een Mercedes C220CDI AUTOMAAT/TIPTRONIC met een probleem met de versnellingsbak. Al twee dagen terug is de versnellingsbak aan het doorglijden. Als je begint te rijden, zal de 1ste vitesse goed gaan, 2de ook, hij schakelt in het 3de vitesse en dan trekt hij niet meer op, alsof hij in neutraal staat en de chauffeur gas geeft. Als je de batterij ontkoppelt en opnieuw koppelt, doet hij alles terug identiek met de versnellingen (1ste,2de en dan trekt hij niet meer). Wij hebben reeds de diagnose gedaan en geen foutcodes volgens de computer.

Als er iemand zou zijn die misschien raad kan geven of denkt dat het iets is, dan zouden we het zeer erg op prijs stellen, mocht iemand iets laten weten..

Met vriendelijke groeten en alvast bedankt, Rasim.

Mercedes w202

Geplaatst door Mercedes w202 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

izzi (0) PRO, 15 jaar geleden

zou het niet aan de toerentalsensor liggen in de automaat,deze zit op de printplaat op het hydraulisch kleppenblok in de automaat ,ik zou deze eens vervangen.

dannybenz (0), 15 jaar geleden

oliepeil bak kontroleren+remlichtschakelaar vervangen

raymond80 (0) PRO, 15 jaar geleden

uit laten lezen met orginele mercedes-benz star diagnosis????

vraagje (0), 15 jaar geleden

òlie tekort kan haast niet denk ik


mocht je de oplossing weten wil je het dan delen met ons

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.