Mercedes-Benz Slk-Roadster: Problemen met SLK

Bouwjaar: 1999, Motorcode: 230 Kompressor

Hallo,

Ik zit met een probleem. Mijn auto (SLK 230 roadster) heeft enige problemen met starten. Zodra de auto gestart is lijkt het of hij problemen heeft met het halen van toeren. Als ik er dan mee ga rijden duurt dit probleem nog ongeveer 5 minuten. Tijdens deze 5 minuten lijkt het of de auto geen vermogen meer heeft. Daarna is alles weer prima. Iemand enig idee waarin dit ligt?
Ik heb niet zo verschrikkelijk veel verstand van auto's dus als er nog vragen zijn hoor ik ze graag

Bedankt voor de moeite.

So-so

Geplaatst door So-so , lid sinds 13 jaar geleden

2 Reacties

willy9 PRO, 13 jaar geleden

Laten uitlezen met stardiagnose by dealersucces

slk230rijder, 13 jaar geleden

hoi,

dit heb ik ook gehad met mijn slk 230 uit 1999, ik heb deze toen naar de ema in eindhoven gereden, en is uitgelezen, luchtmassa meter wat overleden, en er is een nieuwe ingezet en alles gereset en klaar was ik, en wel 700 euro armer, maar alles werkte weer, dus waarschijnlijk is je luchtmassameter stuk,

succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz SLK-klasse of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.