Mercedes-Benz Slk-Roadster: SLK motor blijf draaien ook al doe ik het contact en sleutel er

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2300 compressor

Mijn SLK 2300 aut uit 1998 heeft al voor de tweede keer deze storing,na het rijden wil ik mijn auto uitdoen maar de motor blijft gewoon door draaien als ik het contact uit doe en de sleutel er uit haal.Wel heb ik gemerkt dat je niet weg kunt rijden omdat de aut.bak niet in D gaat als de sleutel er uit is.Na heel vaak het contact aan en uit gedaan te hebben ging hij de eerste keer uit,maar de tweede keer lukte dat niet.Ook heb ik de zekering 11 ontsteking er uit gehaald maar de motor bleef gewoon draaien.Na een aantal minuten stapte ik in trok mijn deur dicht en toen stopte de motor opeens,de sleutel was toen in stand uit.?????????????
Heeft iemand enig idee waar het aan kan liggen.
Trouwens is er ook een manier om het paneel met de verwarming bediening in de juiste stand terug te plaatsen.
ik had hem er af gehaald on lampjes te vervangen maar ik krijg geen koude of warme lucht meer tegen mijn voorruit.
Alvast bedankt voor de moeite.

arosatje

Geplaatst door arosatje , lid sinds 16 jaar geleden

2 Reacties

willy9 PRO, 13 jaar geleden

vermoet contactslot defekt binnen afgebroken
uw paneel terug demonteren en eens goed zien vermoet dat je de knoppen die de kleppen bedienen niet op goed in elkaar hebt gemonteert

arosatje, 13 jaar geleden

[quote=willy9]vermoet contactslot defekt binnen afgebroken
uw paneel terug demonteren en eens goed zien vermoet dat je de knoppen die de kleppen bedienen niet op goed in elkaar hebt gemonteert[/quote]
Probleem heeft zich nooit meer voor gedaan????????????

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz SLK-klasse of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.