Mercedes-Benz CLS-Klasse 2005: Raam gaat niet meer open/dicht bij openen portier

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorinhoud (cc): 3500, Vermogen (kw): 200

Beste lezers, ik heb de raamconstructie van portier bestuurderszijde vernieuwd. Raam omhoog en omlaag werkt goed maar .. bij openen portier hoort het raam automatisch een klein stukje naar beneden te gaan en na het sluiten weer omhoog. Dit werkt nu niet meer. Wie weet raad ?
Alvast bedankt.
Peter

gaucho

Geplaatst door gaucho (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Cls-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (1425) PRO, 6 jaar geleden

Dan zit er een probleem in je deurvanger van je portierslot , stekkertje niet aangesloten of microschakelaar defect in het slot ?
Je hebt wel het juiste raammechanisme terug geplaatst ?
Binnenverlichting gaat wel aan bij openen deur ?

MB (0) PRO, 6 jaar geleden

Heb je het raam ingeleerd?
Eerst volledig openen en daarna helemaal omhoog en schakelaar nog 5 seconden vasthouden.

gaucho (0), 6 jaar geleden

Beste lezers,
Het raam is ingeleerd dmv 5 sec open en dicht te bewegen maar... de binnenverlichting brand NIET als de deur open gaat. Laten uitlezen garage met professionele Bosch diagnose apparaat , diagnose apparaat herkend alle vier de deuren niet op open en dicht.Je hoort bij sluiten portier wel een schakelaar in de deur twee keer klikken, maar het raam maakt geen hupje omhoog..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Cls-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.