Mercedes-Benz E 200 CDI: raam portier uit slede

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Transmissie: Automaat, Motorcode: 611 961, Motorinhoud (cc): 2200, Vermogen (kw): 75

Hallo,
Ik ben Marijn en kom uit Groningen, het probleem wat ik heb is hier vast al vaker besproken maar ik heb nog niet een duidelijke oplossing voor het euvel kunnen vinden.

het raam van de bijrijders-portier is uit de slede (zie foto's). Het mechanisme werkt nog perfect en ook het rubber en de slede is goed in takt. Ik heb iets gehoord over klemmetjes maar die liggen niet onderin mijn portier. ik heb de slede van binnen goed schoon gemaakt met remreiniger en ook het rubber vetvrij gemaakt.

Kan ik nu het raam met rubber weer in de slede monteren met een goede epoxy? en zo ja warvoor epoxy? Er lijkt niks kapot maar klemmetjes kan ik echt nergens vinden.

Alvast hartelijk bedankt voor het meedenken!

groet, M

Marijnus Benz

Geplaatst door Marijnus Benz , lid sinds 4 jaar geleden

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.