Mercedes-Benz clk 320: radio stoort op achterruitverwarming

Bouwjaar: 2002

hallo ik heb een clk (209) staan die soms stoort op het command waneer de achterruit verwarming word aangezet. Nu is de achterruit al vervangen en de antenne versterker en het probleem is er nogsteeds het lijkt mij een contact probleem tussen de versterker en de achterruit maar deze zijn bijde vervangen nu het ik een TIPS document gevonden waar word gezecht dat bij het optreden van deze storing een ohmse weerstand tussen de voeding van de achterruitverwarming moet worden gezet als het probleem dan weg is moet de achterruit vervangen worden en als ik dat doe dan is inderdaad de storing weg. Maar de achterruit is al vervangen (ik moet er wel bij zeggen dat deze door een autoruiten bedrijf is geplaats). Ook is het zo dat door het rijden over drempels ed. de storing verdwijnt en komt maar slaan op de ruit en op de versterker drukken hebben weer geen invloed
heeft iemand een idee of zoiets dergelijks (met welk type dan ook) al ooit meegemaakt
bvd martijn

mbax

Geplaatst door mbax (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz CLK? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

izzi (0) PRO, 19 jaar geleden

hebben ze bij de autoruiten bedrijf een originele ruit gemonteerd ?

mbax (0) PRO, 19 jaar geleden

ja we hebben hem zelf gelevert dus die is origineel

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz CLK of stel zelf een nieuwe vraag.