Mercedes-Benz C-Klasse: Relais in alarmcontactdoos C180 blijft hangen

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800

Als ik mijn auto op alarm zet of van alarm afhaal blijven steeds vaker de knipperlichten branden. Na een tik op de alarmcontactdoos gaan ze weer uit. (Goede tip via problemcar overigens)

Weet iemand of het vervangen van het relais het probleem zal oplossen? Er zitten er 5 in en volgens mij is het de meest linkse want als ik daar op tik gaan de lampen uit.

En als dit het probleem oplost: waar kan ik dit relais kopen, moet dit via de dealer of een elektronicazaak?

Aristoteles

Geplaatst door Aristoteles (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

frans49 (0) PRO, 16 jaar geleden

Relais best even bij de elektonicazaak in je buurt halen , want bij de dealer is em niet appart te verkrijgen (gewoon een komplete alarmdoos ) . suc6

Aristoteles (0), 16 jaar geleden

OK, maar hoe weet ik zeker welke van de 5 het is, of kunnen ze dat bij zo'n zaak doormeten? Beetje zonde als ik de verkeerde vervang.

Aristoteles (0), 16 jaar geleden

Probleem is opgelost. Het relais heb ik nergens kunnen krijgen ook niet bij verschillende electronicazaken. Heb de relais van de printplaat afgehaald en nu werkt in ieder geval het alarm weer naar behoren alleen branden de knipperlichten niet meer met aan of uitzetten. Maar dat geeft niets. Mensen bedankt voor de hulp.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.