Mercedes-Benz A-Klasse: relais richtingaanwijzer kapot?

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: A170

Zodra ik mijn aanhangwagen afkoppel, begint mijn richtingaanwijzer snel te knipperen. Als ik hem weer aankoppel is die probleem verholpen.
Nu las ik op dit forum dat het waarschijnlijk het relais is van de richtingaanwijzer. Klopt dit? En waar kan ik die vinden? Met de handleiding die bij de auto zit en het overzicht van zekeringen en relais kom ik er niet uit.
Zekeringen al uitgewisseld. Geen verbetering.

renno

Geplaatst door renno (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz A-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

mart-vervoort (0) PRO, 17 jaar geleden

volgens my is dit een kwestie van massa. maak de lampjes en de fittingen goed schoon.ook de eventuele massakabeltjes.kyk ook even naar de massakabel van de motor naar het chassis.

renno (0), 17 jaar geleden

Martin: Bedankt voor de tip. Ik zal het vanavond proberen.

Maar als ik de alarmlichten aanzet, doen die het wel goed. En zowel richting aangeven naar links als naar rechts geeft hetzelde probleem. Hij gaat dan zeer snel op en neer. Wat is hiervoor dan de verklaring?

mart-vervoort (0) PRO, 17 jaar geleden

misschien knipperlicht relay.van de alarmlichten is volgens my weer een ander relay.

renno (0), 17 jaar geleden

Daar zat ik ook al aan te denken. Maar ik kan het relay niet vinden. Op de tekening staat die niet.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz A-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.