Mercedes-Benz V-Klasse: relais/zekering schema V200CDI

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.2CDI

Dag mensen,

ik heb hier een VB V200 CDI staan waarvan de electrisch bedienbare spiegels niet werken en eveneens de achterruit verwarming werkt niet.

Op de schakelaar van de spiegels komt geen spanning en bij het inschakelen van de achterruit verwarming gaat het schakelaar lampje maar 1 seconde aan en dan weer direct uit.

Helaas heb ik geen boekje voor zekering en relais lokaties en via mijn auto data systeem kan ik dit ook niet terug vinden.
Ik heb de zekeringen onder de l.v. stoel en onder de stuur kolom gecontroleerd maar deze zijn allen heel.

Heeft er iemand een zekering/relais schema voor deze auto zodat ik verder kan zoeken?



gr Chris

Chris en Pat

Geplaatst door Chris en Pat (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz V-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Chris en Pat (0) PRO, 13 jaar geleden

Spiegel bediening probleem zat in kabelbreuk tussen deur en carroserie en de niet werkende achterruit verwarming kwam door een defect Combi relais wat helemaal links achtin, achter een paneel zit.

Zet even de achterruit wisser aan om aan de hand van het tikken van het relais te horen wat je los moet halen om bij het relais te komen.


Chris

Hans4040 (300) PRO, 13 jaar geleden

Bedankt voor de feedback en tip.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz V-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.