Mercedes-Benz 308: remlichtje dashbord

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Diesel

Dag Mensen ,wie weet raad ik heb hier eem mercedes waarvan het lampje op het dashbord blijft branden (lampje remblokken versleten)nieuwe blokken erop nieuwe slijtindicators erop,lampje blijft branden ,als ik de stekker van het rempotje aftrek blijft het lampje branden,als ik dit doorlus gaat het lampje wat feller branden dus dat werkt, als ik de indicators eruit haal blijft het lampje branden,het zijn indicators met een draadje dus het lampje gaat branden als ze contact maken met remschijf dus bij verwijderen zou het lampje uit moeten gaan ,remlicht is goed alles werkt waatom blijft dit lampje branden handrem heeft een apart lampje en werkt zoals het hoord ook B.V.D

anoniem-1573996169

Geplaatst door anoniem-1573996169 (0) , lid sinds 23 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 308? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jan T (20) PRO, 15 jaar geleden

nou dan zul je de bedrading van de remblokslijtage moeten na lopen ook achter als deze ze hebben en dan zoeken of deze ergens tegen massa aan komt.
beginnen met ze los tekoppelen bij alle wielen.

groetjes jan.

anoniem-1573996169 (0), 15 jaar geleden

Dag Jan,wat stom van mij volgens de eigenaar zaten er achter geen indicators op dus ook niet gekeken en helemaal gefocust op voor,nu bleek er achter een indicator niet goed te zijn dank zij jou tip van kijk ook effe achter dacht ik meteen ,,ja natuurlijk,,

jan T (20) PRO, 15 jaar geleden

kijk roby zo kom je er toch nog redelijk snel achter.

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 308 of stel zelf een nieuwe vraag.