Mercedes-Benz E-Klasse: remmen

Bouwjaar: 1998

hallo,

ik zit met het volgende probleem:

als ik rem hoor ik linksvoor een harde klik.. dit is als ik de rem intrap en en loslaat.. nu heb ik de remklauw losgehaald de zuiger volledig ingedrukt en nieuwe remblokken er op gezet (verder niks aan te zien).. ik dacht dat het opgelost was maar na 2 dagen was kwam het weer terug.. weet iemand wat dit kan zijn .. dacht zelf dat de zuiger misschien niet naar behoren werkt.. want zodra er druk op komt maakt hij die vreemde klik..

wat ik ook vreemd vind is dat ik met draaiende motor de rem oppomp hij langzaam wegzakt. misschien heeft dit alle met elkaar te maken.. ik heb geen flauw idee ??!!

de auto remt verder perfect en de abs werkt ook naar behoren (heeft tijdens de gladheid regelmatig moeten ingrijpen) maar het blijft een vervelend geluid.

het betreft een e klasse uit '98 (w210)

alvast bedankt

lesley

lesley

Geplaatst door lesley , lid sinds 16 jaar geleden

1 Reactie

mart-vervoort PRO, 15 jaar geleden

kyk eens naar je ophangrubbers. misschien vrye slag op schokbreker. fuseekogel controleren. hebben de blokken veel speling in de remtang?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.